Hlavní obsah

Tři lidé se utopili ve voze, který sjel do plavebního kanálu v Roudnici

Právo, Novinky, pno, ton

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ROUDNICE NAD LABEM
Aktualizováno

Tři lidé se v noci na středu utopili v autě, které sjelo do plavebního kanálu v Roudnici nad Labem. Ve voze jeli čtyři Slováci, jeden z nich přežil.

Článek

"Příčiny nehody vyšetřuje policie," řekla litoměřická policejní mluvčí Alena Romová. Osobní automobil Škoda Favorit spadl z dosud neznámých příčin do plavebního kanálu.

„Krátce po dopravní nehodě se podařilo všechny čtyři muže dostat z vody. Jeden muž z posádky vyplaval sám a zachránil se, ostatní tři muži ve vodě utonuli,“ upřesnila mluvčí.

Třem mužům ve voze se snažil podle Romové pomoci městský strážník, který se k autu potápěl. Vyprostit těla se ale podařilo až za několik desítek minut potápěčům.

"Muž, který nehodu přežil, je ve špatném psychickém stavu. Policie čeká, až mu bude lépe, aby ho mohla vyslechnout," řekla mluvčí.

Auto podle místních obyvatel pravděpodobně sjelo z obslužné komunikace podél plavebního kanálu. Ta se běžně neužívá, není proto od vody oddělená účinnými zábranami. Není tedy ani jasné, co Slováci na opuštěném místě v noci dělali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám