Hlavní obsah

Popeláři vysypali muže do vozu s odpadky, je těžce zraněn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZNOJMO

Těžké zranění utrpěl v pondělí pětadvacetiletý mladík poté, co byl ve Znojmě nedopatřením naložen do nákladního vozu s odpadky. Netradiční nehoda se stala poté, co patrně v opilosti usnul v jednom z kontejnerů na odpadky. Muž je nyní ve Fakultní nemocnici Brno. Případem vyšetřují kriminalisté.

Článek

Pracovníci zabývají se svozem odpadu, mají za povinnost vždy před vyklopením odpadků do vozu do každé z nádob nahlédnout.

"Zjišťujeme, zda v tomto případě nebyly porušeny bezpečnostní předpisy," uvedla mluvčí. Kriminalisté se neštěstím zabývají kvůli podezření ze spáchání nedbalostního ublížení na zdraví.

Kuriózní nehoda se stala v pondělí v 11:00. Muž byl nejprve překlopen do vozu, kde byl stlačen lisem společně s dalšími odpadky. Na místě se na neštěstí přišlo. Byla přivolána sanitka.

"Nejprve byl zraněný převezen s podezřením na vnitřní krvácení v oblasti hrudníku do znojemské nemocnice. Podezření se pak potvrdilo. Následně byl proto transportován do Brna," řekla mluvčí jihomoravské zdravotnické záchranné služby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám