Hlavní obsah

Smrtelná nehoda zablokovala dálnici D1

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HUMPOL
Aktualizováno

Dálnice D1 na 79. kilometru poblíž Humpolce ve směru na Brno byla zablokována kvůli srážce dodávky a osobního auta. Nehoda si vyžádala jeden lidský život a tři zraněné. Novinky o tom informoval operátor infoservisu ÚAMK.

Článek

"V 16:57 došlo na 79. km dálnice D1 ke střetu dodávky a osobního automobilu. Při střetu byly tři osoby zraněny a jedna usmrcena. Dálnice D1 je v současné chvíli ve směru na Brno neprůjezdná. Na místě zasahuje několik jednotek HZS kraje Vysočina," uvedla mluvčí hasičů Petra Musilová.

Na dálnici přistál vrtulník, proto musel být zastaven provoz. Na místě jsou hasiči a policisté. Nehoda se stala ve stoupání.

Řidiči sjížděli ve směru na Brno na 75. kilometru ve směru na Hořice, zpět se mohli vracet nájezdem na 81. kilometru u Koberovic.

Nehoda se stala poblíž vodní nádrže Želivka, která slouží jako zásobárna pitné vody pro Prahu. Podle hasičů ale žádné nebezpečí nehrozí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám