Hlavní obsah

V klubu Klubíčko v Aši shořela střecha v den chystaného otevření

Právo, fk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teprve s nasazením posil se hasičům v pátek ráno podařilo dostat pod kontrolu požár v zábavním podniku Klubíčko v Aši. Plameny zasáhly většinu střechy a v objektu, který měl být právě v pátek slavnostně uveden do provozu, ji zničily. Postupně u požáru zasahovalo na 40 hasičů s osmi cisternami.

Foto: Tomáš Holý, Novinky

S plameny bojovalo čtyřicet hasičů. Ilustrační foto.

Článek

„Škoda byla předběžně odhadnuta na čtyři milióny korun. Příčina požáru je v šetření. Jednou z vyšetřovacích verzí je nedbalost při zacházení s ohněm při opravě střechy, která ve čtvrtek probíhala,“ upřesnil pro Právo tiskový mluvčí hasičů v kraji František Petr. Doplnil, že požár byl hasičům nahlášen po půl páté ráno.

V Klubíčku v pátek nehořelo poprvé. První požár vypukl 9.května. I tehdy hořelo na půdě. Jako příčina požáru byla uvedena technická závada na elektroinstalaci zvukové aparatury, která byla umístěna v půdním prostoru. I v tomto případě byla ohněm poškozena střecha, i když v nesrovnatelně menší míře. Škoda byla tehdy odhadnuta na 500 tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám