Hlavní obsah

Při nehodě zemřela těhotná žena, sedmiletý chlapec je těžce zraněn

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DOBŘÍŠ
Aktualizováno

Záchranáři zasahovali v pondělí ráno u těžké dopravní nehody mezi obcemi Čím a Korkyně ve středních Čechách. Na místě zemřela těhotná žena, její syn byl těžce zraněn. Policie nejdříve informovala, že zraněná byla dívka. Na místě zasahoval i vrtulník pražských záchranářů a hasiči.

Článek

Nehoda se stala před devátou hodinou ráno. „Jednalo se o vůz Opel Astra, jehož řidič pravděpodobně nezvládl na mokré silnici řízení. Řidič utrpěl lehčí zranění a je v šoku, proto jsme ho zatím nemohli vyslechnout,“ řekla Novinkám mluvčí příbramské policie Monika Schindlová. Doplnila, že automobil narazil do stromu.

Podle ní při neštěstí ve voze zemřela těhotná žena, sedmiletý chlapec, s velkou pravděpodobností její syn, byl těžce zraněn a vrtulník ho musel dopravit do nemocnice v Praze. „Všichni účastníci nehody byli mongolské národnosti,“ doplnila mluvčí police.

"Na místo jsme vyslali rychlou lékařskou pomoc ze Sedlčan, rychlou zdravotnickou pomoc z Dobříše a ze Ždáně a vrtulník z Prahy," řekla mluvčí záchranné služby Tereza Janečková.

"Záchranáři těhotnou ženu po příjezdu resuscitovali, přesto těžce zraněné ženě už nepomohli. Sedmiletý chlapec utrpěl vážný úraz hlavy a byl v bezvědomí. Lékař chlapci zajistil dýchací cesty a záchranáři ho na řízené plicní ventilaci předali k leteckému transportu do Fakultní nemocnice Motol," popsala situaci na místě Janečková

Motorkář zemřel na Příbramsku

U další smrtelné dopravní nehody motocyklisty zasahovali záchranáři ve středních Čechcáh po půl sedmé ráno mezi Věšínem a Míšovem na Příbramsku.

„Motorkář nejspíš nezvládl řízení,“ řekla mluvčí policie Schindlová. Podle informací záchranářů už nebylo mladému muži pomoci. Muž podle informací policie dostal smyk na mokré silnici, přejel do protisměru, narazil do stromu a skončil v příkopu.

Reklama

Výběr článků

Načítám