Hlavní obsah

VIDEO: Žena házela štěňaty po dětech na pískovišti

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Čtyři dvoutýdenní štěňata kokršpaněla házela po malých dětech na pískovišti v Ostravě sedmapadesátiletá žena v době, kdy její dospělý kokršpaněl pobíhal po chodníku a napadal kolemjdoucí psy. Na místě museli zjednávat pořádek strážníci. Žena skončila v psychiatrické léčebně.

Článek

Strážníky přivolali svědci incidentu. „Žena házela štěňata po hrajících si dětech jako by to byly míče a také s nimi házela o zem. Fena mezitím pobíhala kolem, útočila na jiné psy, nereagovala na pokyny majitelky, neměla náhubek ani nebyla na vodítku,“ uvedla mluvčí městské policie Vladimíra Kejdová.

Protože žena působila zmateným a nepřítomným dojmem, přivolali strážníci na místo sanitku. „Lékař rozhodl o převozu ženy k psychiatrickému vyšetření,“ dodala mluvčí s tím, že čtyři štěňata skončila v ostravském psím útulku.

„Jednání ženy bylo kvalifikováno jako přestupek a ten bude postoupen k projednání správnímu orgánu. Zda bude ve věci zahájeno správní řízení bude zřejmě záležet na výsledku vyšetření ženy,“ dodala mluvčí strážníků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám