Hlavní obsah

Žena se na pouti třikrát po sobě střelila zřejmě sama

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ROKYCANY

Dvě rány z pistole do hrudníku a jedna do hlavy. Je vůbec možné, aby se tímto způsobem připravil člověk sám o život? V případě čtyřicetileté majitelky stánku s občerstvením, která v pátek zemřela právě na následky trojnásobného střelného poranění, to tak vypadá. Soudní pitva totiž sebevraždu nevyloučila.

Článek

Ženu bez známek života našel syn v jejím stánku na pouti v Litohlavech na Rokycansku. „Podle předběžné zprávy soudního patologa je možné, že si střelná poranění způsobila žena sama,“ řekla v úterý Právu mluvčí západočeské policie Martina Kohoutová.

Podle ní policisté ale okolnosti případu prověřují. „Oficiální pitevní protokol a další nezbytné posudky budou mít kriminalisté k dispozici později,“ dodala. Na případu tak i nadále pracují specialisté na vraždy. Revolver, ze kterého se střílelo, našli policisté na místě. Čekají nyní na balistickou expertizu.

Žena podle informací Práva měla zbrojní průkaz, ale nalezenou pistoli registrovanou na sebe údajně neměla. Pokud šlo skutečně o sebevraždu, policisté už znají i možný motiv. „Prověřujeme informaci o tom, že žena nedávno potratila a velmi ji to zranilo,“ řekl zdroj obeznámený s případem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám