Hlavní obsah

Chtěl sestře hodit klíče z okna, vypadl spolu s nimi

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MLADÁ BOLESLAV

Opravdu štěstí v neštěstí měl ve středu večer mladík, který chtěl své sestře před domem v Dolním Krnsku na Mladoboleslavsku hodit z okna klíče od domu. Přitom se naklonil z okna tak nešťastně, že z okna vypadl spolu s klíči. Záchranáři ho převezli vrtulníkem do pražské nemocnice.

Článek

Případ se odehrál kolem půl sedmé večer. "Policisté na místě zjistili, že asi dvacetiletý mladík bydlící v domě chtěl z okna hodit klíče své sestře, která stála u domu. Podle jeho vlastních slov se příliš rychle rozběhl k oknu a přepadl,“ popsal událost mluvčí mladoboleslavské policie Ladislav Mareš.

Štěstí bylo, že vypadl z okna v prvním patře. Po dopadu na chodník si zlomil nohu, podle lékařů je pravděpodobné, že utrpěl i další poranění. "Proto byl vrtulníkem transportován do nemocnice v Praze. Cizí zavinění nebylo na místě zjištěno,“ doplnil Mareš.

Podle záchranné služby mladík spadl asi z desetimetrové výšky. "Zasahující lékař měl podezření na poranění pánve a zlomeninu dolní končetiny," řekla mluvčí středočeských záchranářů Tereza Janečková.

Reklama

Výběr článků

Načítám