Hlavní obsah

Řidička vjela do křižovatky, odnesla to dvě jiná auta

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MORAVSKÁ NOVÁ VES

Dopravní nehoda tří aut se stala v úterý ráno na hlavním silničním tahu z Břeclavi do Hodonína. Vážně vypadající srážka se naštěstí obešla jen s lehkými oděrkami jednoho z motoristů.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Žena narazila do renaultu, který následně převrátil dodávku.

Článek

Řidička Fiatu Punto přijela krátce před půl sedmou ráno od Prušánek a chtěla přes frekventovaný tah přejet do Moravské Nové Vsi. Do křižovatky ale vjela v okamžiku, kdy po hlavní silnici přijížděl od Břeclavi Renault Mégane.

Jeho řidič se snažil nehodě zabránit, přesto jej ale žena nabourala. Renault po střetu pokračoval v cestě a naboural do dodávky, kterou převrátil na bok.

Žena narazila do renaultu, který následně převrátil dodávku.foto: Právo/Milan Vojtek

Přivolaní lékaři na místě ošetřili lehčí zranění nohy seniora v pekařské dodávce, převoz do nemocnice muž ale odmítl. Policisté vyčíslili škodu na více než půl miliónu korun.

„Strávil jsem za volantem přes čtyřicet let života a zatím jsem neměl žádnou nehodu. Pak stačí jedna ženská, co řekne, že prý měla starosti, a ležím s autem na boku,“ řekl Právu k nehodě dvaasedmdesátiletý řidič dodávky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám