Hlavní obsah

Ženu hledali na Klatovsku jako oběť vraždy, teď si chtěla vzít život

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KLATOVY

O sebevraždu se v pondělí večer pokusila pětapadesátiletá žena z Bezděkova na Klatovsku, která minulý týden pobláznila stovky policistů v Plzeňském kraji. Ti po ní pátrali jako po oběti vraždy.

Článek

Opilá si tehdy vyrazila s milencem užít si sexu do lesa, kde je ale vyrušili lesní dělníci, kteří pak na policii oznámili, že viděli, jak muž nakládá do auta bezvládné tělo se svázanýma rukama. Domnívali se, že se stala obětí vraždy.

„Žena spolykala větší množství prášků a nechala dopis na rozloučenou,“ řekl Právu policista obeznámený s případem. V současné době je hospitalizovaná na jednotce intenzivní péče klatovské nemocnice a podle informací zdravotníků je už mimo ohrožení života. Otrávit se chtěla zřejmě kvůli ostudě, kterou má po medializaci případu. Trpí z toho údajně psychickými depresemi.

Čtyřiatřicetiletý muž z obce Svrčovec na Klatovsku ženu minulou středu pozval do auta na výpadovce z města a vyrazil s ní do lesíku u Věckovic. Žena byla silně opilá a potřebovala si odskočit, u auta upadla a muž se ji snažil naložit zpátky. V lesíku ale nebyli sami.

Dva muži na klatovskou policii později oznámili, že viděli muže, který do vozidla nakládá bezvládné tělo ženy. Podle nich měla žena svázané ruce a ve chvíli, kdy je muž spatřil, z místa rychle odjel směrem na obec Poleň. Svázané ruce svědci podle ní zaměnili se sádrou, kterou měla žena na ruce.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám