Hlavní obsah

Po noční srážce kamiónů zasypaly D1 kancelářské potřeby

Právo, jjí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VELKÝ BERANOV

Bez zranění se obešla noční dopravní nehoda, k níž došlo na 99. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu. Jeden kamión narazil do druhého mezi Větrným Jeníkovem a Humpolcem na velkoberanovském úseku dálnice.

Článek

„Čtyřiatřicetiletý cizinec s kamiónem značky Renault narazil do stojícího kamiónu Iveco, který zde odstavil jedenadvacetiletý řidič z České republiky,“ uvedl zástupce vedoucího dálničního policejního oddělení ve Velkém Beranově Martin Zadražil.

K nehodě došlo půl hodiny před půlnocí, dálnice zůstala do jedné hodiny ranní zcela uzavřena, oba jízdní pruhy zasypal v délce zhruba dvou set metrů náklad kancelářských potřeb z jedné havarované soupravy.

Podle dosavadního šetření zastavil řidič s ivecem na kraji dálnice, neboť mu došla nafta, a vydal se s kanystrem k nejbližší čerpací stanici. Odstavený kamión nebyl zřejmě dostatečně označen, míra zavinění se ovšem nadále vyšetřuje. „Známa není zatím ani výše hmotné škody,“ dodal Zadražil.

Reklama

Výběr článků

Načítám