Hlavní obsah

V Hlučíně se na zastávce upálil mladý muž

Právo, kij

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HLUČÍN

Na autobusové zastávce v Hlučíně na Opavsku se ve středu odpoledne upálil sedmadvacetiletý muž. Policisté poblíž místa našli kanystr s benzínem. Muž, který zemřel při převozu do nemocnice, se již jednou v minulosti podobným způsobem o sebevraždu pokusil.

Článek

„My jsme vyjeli k zásahu na základě hlášení náhodného motoristy, který projížděl kolem zastávky. Když naše posádka na místo přijela, našla sedmadvacetiletého muže v kritickém stavu. Měl popáleniny na 99 procentech těla, často velmi hluboké,“ uvedl mluvčí moravskoslezské záchranné služby Lukáš Humpl.

Záchranáři ho naložili do sanitky, ve které však při převozu do nemocnice po několika minutách zemřel. „Jeho zranění byla neslučitelná se životem,“ konstatoval Humpl.

Policie nyní vyšetřuje motiv sebevrahova jednání. „Cizí zavinění jsme zatím nezjistili. U zastávky jsme našli kanystr s benzínem,“ sdělil mluvčí opavské policie René Černohorský.

Podle informací Práva se muž při minulém pokusu o sebevraždu také pokusil upálit, tehdy skončil s vážnými popáleninami v nemocnici, kde se ho podařilo zachránit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám