Hlavní obsah

Mladík chtěl peníze, barmana bodl vystřelovacím nožem

Právo, jjí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PELHŘIMOV

S nožem v ruce chtěl získat peníze z tržby devatenáctiletý mladík, který v sobotu dopoledne přepadl hernu Exkalibar v ulici architekta Janáka v Pelhřimově.

Článek

"Proti obsluhujícímu muži použil fyzické síly k překonání očekávaného odporu tím způsobem, že ze své kapsy vytáhl vystřelovací nůž, kterým ho bodl do levé poloviny břicha,“ popsal útok policejní mluvčí Jaroslav Beran.

Mladík vzápětí zavolal zraněnému barmanovi záchranku, po příjezdu záchranné služby a policie vystupoval na místě činu jako oznamovatel a svědek přepadení. Pelhřimovští policisté jej ale ve spolupráci s kriminalisty z Českých Budějovic brzy usvědčili, že je pachatelem loupeže právě on sám.

"Pachatel byl zadržen a byl podán návrh na vzetí do vazby,“ doplnil Beran. Zraněný pracovník baru utrpěl podle předběžné lékařské zprávy mu bodnou ránu v levé polovině břicha s krvácením do dutiny břišní a v současné době je v nemocničním ošetřování mimo ohrožení života.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám