Hlavní obsah

Muž spadl v Praze pod tramvaj, vyprostit ho musel jeřáb

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Tragická srážka chodce s tramvají se stala ve čtvrtek po dvanácté hodině na známé pražské křižovatce Palmovka v Praze 8. Nedaleko zastávky zde tramvaj usmrtila muže. Zřejmě byl opilý. Okolnosti neštěstí vyšetřují pražští kriminalisté.

Článek

„Dvaapadesátiletý muž utrpěl mnohočetná smrtelná poranění, kterým na místě podlehl,“ řekla Novinkám mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová. Zdravotníci nemohli muži pomoci ani přes to, že na místě byli za osm minut po obdržení výzvy.

„Informaci o nehodě jsme obdrželi před půl jednou prostřednictvím tísňové linky 158, kde nás informovali záchranáři. Případem se zabývají vyšetřovatelé, bližší informace nemáme nyní k dispozici,“ řekla k případu Novinkám mluvčí pražské policie Eva Miklíková.

Záchranáři na místě tragédie. Foto: HZS Praha

Na místo byli vysláni také pražští hasiči, u vyproštění těla pod vagónem ale nepomáhali. „Pouze jsme provedli očištění komunikace,“ řekl Novinkám jeden z hasičů, kteří na místě zasahovali.

Vyproštění provedl jeřáb dopravního podniku, který na místo dorazil po krátké době. Nešťastný muž skončil pod přední částí druhého vozu soupravy jedoucí na lince číslo 1. směrem na Žižkov. Podle dostupných informací byl muž opilý.

Hasiči uklízí místo neštěstí. Foto: HZS Praha

Reklama

Výběr článků

Načítám