Hlavní obsah

Muž ujížděl policistům 17 kilometrů v protisměru

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MLADÁ BOLESLAV

Drama jak z televizního seriálu o dálniční policii se odehrálo v noci ze soboty na neděli v okolí Mladé Boleslavi. Muž s více než dvěmi promile alkoholu najel na rychlostní silnici a ujížděl policejní hlídce v protisměru. Nakonec ho zastavil až zátaras, nikdo nebyl zraněn.

Článek

Řidič Audi 80 najel u Mladé Boleslavi na rychlostní silnici do protisměru a policistům se ho podařilo zadržet až před Benátkami nad Jizerou. Při jízdě vůbec nereagoval na zvuková i světelná znamení policejního vozu a ujížděl dál.

„Policisté řidiče donutili zastavit až přehrazením jeho cesty služebním vozidlem. Na dálnici ujel opilý šestatřicetiletý řidič více než sedmnáct kilometrů,“ řekl mluvčí mladoboleslavské policie Ladislav Mareš.

Dechová zkouška u muže zjistila 2,32 promile alkoholu v dechu. Po vystřízlivění policisté muže obvinili z ohrožení pod vlivem návykové látky, stíhán je na svobodě.

Dalšího opilého řidiče policisté zadrželi v sobotu ráno. V ulici Bratří Bendů v Benátkách nad Jizerou ho přistihli za volantem Škody Octavia. Dechovou zkouškou mu naměřili 2,19 promile alkoholu.  

Reklama

Výběr článků

Načítám