Hlavní obsah

Na Karlovarsku byl zakázán další turnaj v pokeru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Úřady nepovolily další turnaj v pokeru, který se měl o víkendu konat v hotelu Thermal v Karlových Varech. Policii v pátek kontaktovali pracovníci finančního úřadu a uvedli, že turnaj nelze uspořádat, protože není povolený a registrovaný ministerstvem financí.

Článek

Policisté v pátek kontaktovali pořadatele turnaje a upozornili ho, že akce je nelegální.

"Organizátor řekl, že nevěděl, že musí mít povolení, ale slíbil, že turnaj zruší. To se skutečně stalo, v sobotu hlídka místo kontrolovala a poker se tam nehrál," řekla mluvčí západočeské policie Jolana Číhová.

Není to první případ, kdy v Karlovarském kraji úřady neumožnily pořádání pokerového turnaje. V polovině září se neuskutečnil evropský pokerový turnaj v Aši, na který mělo přijet včetně doprovodu až 5000 lidí.

Akce zkrachovala poté, co ministerstvo financí a senátoři označili turnaj bez povolení státního dohledu nad sázkami jako nelegální hazard. V Karlových Varech se měl o víkendu konat už druhý turnaj pořádaný německou společností Diamondspoker.

Poprvé se hrálo v červenci, podle informací z internetu na deseti stolech. Přijeli hráči z Česka i Německa. Turnaj původně plánovaný na tento víkend nabízel za úspěch hodnotné ceny.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám