Hlavní obsah

Vrah bodnul ženu devětkrát do obličeje, policie má podezřelého

Právo, fk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Devět bodných ran do obličeje zasadil v noci na sobotu pachatel 24leté ženě u Ostrova nad Ohří na Karlovarsku. Přes úsilí záchranářů se ženu nepodařilo zachránit. Tělo bylo objeveno na komunikaci spojující obce Nejda a Bor. Policie zadržela muže, kterého z vraždy podezírá.

Článek

"Ženu naše posádka oživovala zhruba jednu hodinu. Bohužel neúspěšně, v obličeji měla devět bodnutí," upřesnil pro Právo tiskový mluvčí záchranářů Karlovarského kraje Lukáš Hutta.

"Zraněná čtyřiadvacetiletá žena byla dnes v noci u obce Nejda na Karlovarsku nalezena na krajnici vedle osobního vozidla Ford. Po příjezdu rychlé záchranné služby zemřela. Lékař na místě konstatoval smrt, pravděpodobně následkem několika bodných poranění v obličejové části. Více ukáže až nařízená soudní pitva," uvedla pro Právo policejní mluvčí Helena Malotinská.

Policie byla úspěšná a možného pachatele vraždy se jí podařilo zajistit. "Na místě byl zadržen devětadvacetiletý muž z Karlovarska, který je z násilného trestného činu podezřelý. V současné době je v policejní cele a dnes proti němu bude zahájeno trestní stíhání pro trestný čin vraždy. Motiv činu a další okolností případu jsou předmětem pokračujícího vyšetřování," doplnila mluvčí policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám