Hlavní obsah

Řidičku v šoku našli policisté ukrytou v houští

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HRADEC KRÁLOVÉ

Policisté v noci z neděle na pondělí zachránili život čtyřiačtyřicetileté ženě, která nedaleko Hradce Králové zmizela ze svého havarovaného vozu. Hlídka policistů nalezla u obce Lochenice v příkopě převrácené havarované vozidlo bez řidiče.

Článek

"Majitel vozidla nahlásil zmizení své manželky, která s autem odjela z domova a nevrátila se," uvedla Ivana Ježková, mluvčí hradecké cizinecké policie.

Do pátrací akce se policisté z cizinecké a pohraniční policie zapojili ve 21 hodin. "Zhruba po 1,5 hodině za pomoci termovize objevili pohřešovanou ženu, která původně vozidlo řídila. Žena byla ukrytá v křoví a zahrabána listím.

Zřejmě prožila vlivem dopravní nehody, která se stala již v dopoledních hodinách, silný psychický šok. V jeho důsledku se takto nečekaně zachovala," dodala Ježková.

Vzhledem k nepříznivým klimatickým podmínkám a silnému sněžení je velmi pravděpodobné, že pokud by ženu policisté nenalezli, byly by pro ni následky tragické. Policisté poskytli silně podchlazené ženě první pomoc a převezli ji k lékařskému ošetření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám