Hlavní obsah

Na počátku vyšetřování kauzy Krejčířova otce byl jasnovidec

Právo, Pavel Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Vyšetřování únosu a smrti českotěšínského podnikatele Lamberta Krejčíře (zmizel v říjnu 2002), který je otcem uprchlého miliardáře Radovana Krejčíře podle informací Práva vyvolal jasnovidec Stanislav Brázda.

Článek

"Na konci roku 2002 za mnou přišel nějaký muž. Dal mi jméno Lambert a údaje o jeho stáří. Jiná ani nežádám. S pomocí kyvadla jsem vstoupil do podvědomého stavu. Sdělil jsem mu, že tato osoba byla zavražděna a jaké asi osoby se toho účastnily. Jména jsem neuvedl," odpověděl v úterý Právu psychotronik Brázda, kterého veřejnost zná i pod jménem Stanley Bradley.

Jasnovidec přiznal, že se na něj obracejí s některými případy i policisté. "Pomohl jsem například nalézt dvě unesené děti.

Nic se nenašlo

Jasnovidcem zmíněný muž byl podle zjištění Práva Aleš Zagora, který je považován za osobního strážce rodiny Radovana Krejčíře.

Zagora Brázdovy vize oznámil policii. Řekl, že za Lambertem Krejčířem přijely 15. 10. 2002 ráno tři osoby, které osobně znal. S nimi měl odjet svým služebním vozem na parkoviště v ulici Polní na českotěšínském sídlišti Svibice. Zde Lambert Krejčíř z auta vystoupil a okolo sedmé ráno měl být jedním z uvedené trojice zezadu zavražděn. Vrahem prý byl zhruba čtyřicetiletý muž, "původem cizinec, něco jako Bulhar či Rumun".

Tělo Lamberta Krejčíře je prý ukryto v nějaké chatrči či boudě zabalené tělo pohodili nebo přikryli prkny či igelitem. Jasnovidec vyznačil na mapě Českého Těšína dokonce i oblast. Policisté zde však tělo nenašli. A už pět let ho marně hledají

Reklama

Výběr článků

Načítám