Hlavní obsah

Jeden mrtvý a čtyři zranění při srážce motocyklů s autem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Při nehodě auta a dvou motocyklů zahynul v neděli u Hunčic na severu Plzeňska jeden člověk. Další čtyři lidé byli zraněni.

Článek

U Hunčic na severu Plzeňska se odpoledne srazily dva motocykly s osobním automobilem, sdělila mluvčí krajské záchranné služby Lenka Ptáčková. "Jedou tam čtyři sanitky a vrtulník," dodala Ptáčková.

"K tragické dopravní nehodě došlo po osmnácté hodině na silnici č. 20, u obce Hunčice, u křižovatky na Karlovy Vary," uvedl tiskový mluvčí plzeňských hasičů František Vaško.

Podle něj se srazilo auto jen s jedním motocyklem. "Jednalo se o srážku osobního automobilu Renault Thalia a motocyklu Yamaha. Při nehodě byly zraněny dvě dospělé osoby a dvě děti z automobilu. Jeden člen posádky motocyklu zraněním neslučitelným se životem na místě podlehl," uvedl Vaško

Všechny zraněné převezl vrtulník a záchranné vozy na jednotku intenzivní péče do plzeňské fakultní nemocnice. Podle Ptáčkové mají většinou otřesy mozku a zlomeniny končetin. Jeden ze zraněných, pravděpodobně řidič motocyklu, utrpěl těžký otřes mozku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám