Hlavní obsah

Kvůli údajné krádeži prutů málem upálil souseda

Právo, mák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NOVÉ SEDLO

Jen o vlásek unikl vážnému zranění nebo možná i smrti 47letý muž z Nového Sedla na Sokolovsku. V pátek brzy ráno k němu přišel do dřevěného příbytku soused, polil ho benzínem a pokusil se ho podpálit. Muž naštěstí stačil uskočit a jiskrám ze zapalovače se vyhnout, plamenům nakonec podlehla dřevěná kůlna. Čin byl mstou za údajnou krádež dvou rybářských prutů.

Článek

"Pachatel muže vinil z toho, že mu ukradl dva pruty. Ráno přišel do kolny začal ji polévat zřejmě benzínem a chtěl pruty zpět," uvedla pro Právo mluvčí sokolovských policistů Andrea Kávová. Dodala, že incident se naštěstí obešel bez zranění.

"Pachatel utekl a skrývá se, víme o koho jde a vyhlásili jsem pátrání, je to otázka hodin či dnů kdy jej dopadneme," poznamenala.

Útočník bude obviněn z několika trestných činů. Zřejmě z poškozování cizí věci a ublížení na zdraví ve fázi pokusu, vyloučeno není ani obvinění z pokusu vraždy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám