Hlavní obsah

Po nárazu auta do mostku zemřel 18letý mladík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmnáctiletý spolujezdec zemřel v sobotu v noci po nehodě osobního vozu v Líšnici na Orlickoústecku. Dva lidské životy si v noci vyžádaly také nehody na Nymbursku, kde zahynul motorkář a cyklista.

Článek

Na Orlickoústecku podle policie devatenáctiletý řidič nezvládl řízení automobilu ve vysoké rychlosti, vjel s ním do příkopu a narazil do mostku.

Jeho spolujezdec po nárazu vypadl. Těžkým zraněním krátce na to podlehl v orlickoústecké nemocnici. Řidič, u kterého dechová zkouška opilost neprokázala, vyvázl bez vážnějších zranění.

Další okolnosti nehody, při níž vznikla škoda asi 17 000 korun, policie vyšetřuje.

Na Nymbursku zahynul motorkář a cyklista

Srážku s osobním autem na silnici mezi obcemi Přední Lhota a Písková Lhota nepřežil třicetiletý motorkář.

"K nehodě motorkáře vyjeli záchranáři po šesté hodině večerní, muže přibližně třicet minut resuscitovali, ale bohužel se jim nepodařilo obnovit jeho základní životní funkce," řekla mluvčí středočeských záchranářů Nina Šeblová.

Rychlá lékařská pomoc z Nymburka se snažila zachránit také pětašedesátiletého cyklistu, který v Poděbradech spadl s kolem z dvoumetrového srázu. "Lékaři jej přes dvacet minut oživovali, ale bohužel ani jeho se již nepodařilo zachránit," dodala Šeblová. Policie kvůli zjištění příčiny smrti nařídila soudní pitvu cyklisty.

Reklama

Výběr článků

Načítám