Hlavní obsah

Dodávka smetla nákladní auto, jeden mrtvý

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MLADÁ BOLESLAV

V úterý brzy ráno se na rychlostní silnici R10 z Prahy na Mladou Boleslav stala tragická dopravní nehoda, která si vyžádala jeden lidský život. Dodávka zezadu narazila do stejným směrem jedoucího skříňového nákladního vozu, ve kterém nehodu nepřežila spolujezdkyně. Silnice byla více jak tři hodiny uzavřena.

Článek

Záchranáři dostali informaci o nehodě před pátou hodinou ráno. Neštěstí se stalo mezi Bezděčínem a Mladou Boleslaví. Kromě záchranářů na místo okamžitě vyrazili také policisté a hasiči, jelikož v tísňové výzvě byla nahlášena žena zaklíněná pod jedním z vozů.

"Po příjezdu na místo lékař konstatoval smrt dvaatřicetileté ženy. Na místě jsme také ošetřili dvacetiletého muže s tržnou ránou hlavy, oděrkami na horních končetinách a s otřesem mozku. Po poskytnutí veškeré péče jsme muže převezli na úrazovou ambulanci v Mladé Boleslavi," uvedla mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Dodávka narazila do před ní jedoucího nákladního auta Iveco. "Nákladní auto sjelo vpravo mimo vozovku do příkopu a převrátilo se přes střechu. Zatímco řidič dodávky vyvázl ze střetu bez vážnějšího zranění, řidiče nákladního vozidla převezla sanitka do nemocnice. Při nehodě zemřela spolujezdkyně z nákladního vozu," řekl mluvčí mladoboleslavské policie Ladislav Mareš.

Policisté předběžně odhadli škodu na vozidlech a převáženém zboží na stovky tisíc korun. Hlavní silniční tah z Prahy na Mladou Boleslav byl na více jak tři hodiny zcela uzavřen.

Reklama

Výběr článků

Načítám