Hlavní obsah

Žena útok vlastního psa nepřežila

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Tragická událost se stala ve čtvrtek dopoledne v zahradním domku v ulici Za Sedmi domky v Praze 10. Na třiašedesátiletou ženu zde zaútočil její pes a způsobil jí zranění, kterým na místě podlehla. Svědkem útoku byl třicetiletý syn napadené ženy, který byl u matky na návštěvě. Tragédii se mu zabránit nepodařilo, pes zaútočil i na něj.

Článek

Muž kolem jedenácté hodiny dopoledne uklízel kolem domku, když uslyšel křik své matky uvnitř domu. "Vběhl dovnitř, kde svou matku uviděl celou v krvi. Stafordšírský teriér na ni z dosud neznámých důvodů brutálně zaútočil a způsobil jí zranění neslučitelná ze životem," uvedla mluvčí pražské policie Eva Miklíková.

Muž se snažil matku bránit, pes však napadl i jeho. Matku se mu zachránit nepodařilo, na místě vykrvácela. "Přivolaní strážníci městské policie zuřivého psa na místě zneškodnili a druhého psa převezli do útulku," uvedla mluvčí.

Domek i jeho okolí byl velmi zanedbaný, stejně jako oba psi, asi pětiletý stafordšírský teriér a mladý pitbul. "Paní je zřejmě pravidelně nekrmila a řádně se o ně nestarala, což mohlo způsobit změny v jejich chování a nečekané reakce," doplnila Miklíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám