Hlavní obsah

Muž si nabrousil příborový nůž a pobodal spoluvězně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SOKOLOV/ČESKÉ BUDĚJOVICE

Sokolovští policisté šetří potyčku mezi odsouzenými ve věznici v Horním Slavkově na Karlovarsku. Osmačtyřicetiletý vězeň vytáhl na svého spolubydlícího přibroušený příborový nůž, kterým ho ohrožoval a přitom mu slovně vyhrožoval, že ho rozpáře.

Článek

"Napadený vězeň proti noži vztáhl ruku a utrpěl řeznou ránu na prstu, kterou mu ošetřil vězeňský lékař. Útočník je teď podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, ublížení na zdraví a násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky," řekla západočeská policejní mluvčí Jolana Číhová.

Pobodal muže před diskotékou

Další případ pobodání se stal v neděli nad ránem na diskotéce v Borovanech na Českobudějovicku. Muž tu napadl jiného muže. Několikrát ho bodl do břicha. Před útokem se oba hádali.

"Těžce zraněného muže odvezla záchranná služba do nemocnice. Policisté případ vyšetřují pro podezření z ublížení na zdraví," řekl operační důstojník českobudějovické policie.

Podle nich je muž zraněn těžce. Proč na něj jeho protivním zaútočil, ani proč se oba přeli, není zatím jasné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám