Hlavní obsah

Černá neděle na silnicích: 6 mrtvých, mnoho těžce zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V neděli večer srazilo osobní auto u Lidic na Kladensku dvě chodkyně, jedna z nich byla na místě mrtvá. Tragických havárií však bylo během dne mnohem více. Lidé umírali také u Prahy, na Pardubicku a na Domažlicku. Těžkými zraněními skončily další nehody.

Článek

"Sedm minut po páté hodině odpolední přijalo kladenské operační středisko výzvu k dopravní nehodě. U Lidic srazil osobní automobil dvě ženy. K místě nehody vyjela rychlá lékařská pomoc z Kladna. Osmdesátiletá žena však utrpěla vážné poranění hlavy a hrudníku a svým zraněním na místě podlehla," sdělila Novinkám mluvčí středočeských záchranářů Nina Šeblová.

Příčina nehody se vyšetřuje, druhá sražená žena je s lehčím zraněním v nemocnici.

U Přelouče na Pardubicku se ráno srazil osobní vůz s nákladním automobilem Avia. Řidič osobního auta při nehodě zahynul, řidič Avie byl s těžkým zraněním převezen do nemocnice. [celá zpráva

U Prahy nejvíce mrtvých

V noci ze soboty na neděli zemřeli při dopravní nehodě u Dolních Břežan u Prahy tři mladí lidé. Osobní vůz havaroval se sedmi lidmi (podle záchranářů není úplně jisté, jestli sedmá osoba skutečně byla v autě). Všem bylo mezi osmnácti a pětadvaceti lety. [celá zpráva]

Krátce před 02:00 v noci na neděli srazilo osobní auto chodkyni nedaleko Domažlic na silnice směrem na Kdyni. Sražená osmatřicetiletá cizinka na místě zemřela.

Záchranáři zasahovali také u dopravní nehody na Mělnicku, kde kolem 08:00 na silnici z Mělníka směrem na Byšice narazil osobní automobil do stromu. Ve voze byl jeden zraněný a zaklíněný devětadvacetiletý muž. Utrpěl mnohočetná zranění - mimo jiné i poranění pánve a nohou. Po ošetření na místě jej letecká záchranná služba transportovala do Ústřední vojenské nemocnice v Praze ve Střešovicích.

Další nehoda se stala odpoledne při tréninku na motokrosové trati v Kvasejovicích na Benešovsku. Třicetiletý muž byl údajně po pádu z motorky hvíli v bezvědomí. Lékař muži ošetřil zlomeniny obou horních končetin a na místě nemohl vyloučit možné poranění páteře. Pacienta po ošetření na místě přepravil vrtulník do Fakultní nemocnice v Motole.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám