Hlavní obsah

Značkové programy ojetých vozů jsou zárukou kvality a férového jednání

Novinky, EF Mobility

Každý z nás zná řadu lidí, kteří mají špatné zkušenosti s ojetým vozem z autobazaru. Nejlepší cestou, jak se vyhnout skrytým vadám a nečekaným servisním nákladům, je vydat se k prodejci, který své vozy dokonale zná, včetně jejich servisní historie.

Foto: EF Mobility

Chcete-li se vyhnout výdajům na servis, vsaďte na jistotu značkového programu.

Článek

Značkové programy ojetých vozů si získávají stále více příznivců. Mnoho kupujících zjistilo, že lepší než výběr z tisíců více či méně ojetých aut ze všech koutů světa, je vsadit na jistotu značkového programu. Koncesionář, který vůz prodal jako nový a následně se několik let staral o jeho servis a údržbu, totiž ví naprosto přesně, co vám prodává. Bez váhání vám tak může nabídnout minimálně roční záruku. Kromě toho můžete očekávat i férové obchodní jednání a širokou nabídku služeb včetně pojištění nebo financování.

Foto: EF Mobility

Program Peugeot Vyzkoušené Vozy slaví 10 let existence

Jedním z nejdéle fungujících programů na našem trhu je Peugeot Vyzkoušené vozy, který v říjnu oslavil 10 let své existence. Už od svého počátku se řídí nejpřísnějšími kvalitativními standardy od precizní technické prohlídky každého vozu, přes vyhrazenou prodejní plochu příslušné velikosti a kvality, až po specializovaný tým vyškolených prodejců a mechaniků. Za 10 let si tak program Peugeot Vyzkoušené vozy vydobyl renomé a důvěru zákazníků.

Foto: EF Mobility

Emil Frey Select zavedl na trhu ojetých vozů nové standardy

O rok mladší je program koncernové značky, Citroën Select. Jen v letošním roce se v rámci něj prodalo přes 600 převážně zánovních vozů. V posledních letech se stejnou cestou vydaly také značky Opel s programem ojetých vozů Opel Vyzkoušené vozy, DS s DS Certified a nezapomeňme ani na multiznačkový program Emil Frey Select, u kterého rovněž převažují zánovní a nadstandardně vybavené vozy.

Foto: EF Mobility

Široká nabídka a férové jednání: to jsou výhody značkových programů

„Už od samotného vzniku programu certifikovaných ojetých vozů Emil Frey Select jsme kladli maximální důraz na kvalitu, spolehlivost a širokou nabídku služeb. Nabídli jsme zákazníkům ojetých vozů standardy, které byly až dosud vyhrazeny klientům nových vozů, např. operativní leasing či asistenční služby v celé EU. Vytvořili jsme si klientelu, která nám důvěřuje a která se stále velice slibně rozrůstá. Chtěli bychom jim poskytnout ještě větší nabídku ojetých vozů, přičemž stále budeme nekompromisně trvat na udržení nejvyšší kvality. Našim cílem je usnadnit klientům cestu k jejich vysněnému vozu, to znamená jedním klikem získat přístup k největší nabídce značkových programů na trhu,“ říká Zdeněk Fořt, ředitel firmy EF Mobility patřící do skupiny Emil Frey v ČR.

Foto: EF Mobility

Dopřejte si kvalitu za dobrou cenu

Výběr článků

Načítám