Hlavní obsah

Změňte svět svého firemního volání s O2

Novinky, Telefónica O2 Czech Republic, a.s.

Výdaje za telekomunikační služby patří k té kategorii, jejíž výše se obvykle velice špatně odhaduje. Někdy zkrátka potřebujete volat méně a někdy více. Se službou O2 Neomezené volání se již nikdy nebudete muset omezovat, ani při volání z pevné ani z mobilu. Platit přitom budete každý měsíc stejně.

Článek

Přestaňte se omezovat

O2 Neomezené volání vám dává možnost volat neomezeně z pevné linky i z mobilu. Stačí si jen pro jednotlivé zaměstnance zvolit vhodný tarif a tím určíte, kam všude budou moci telefonovat za sazbu 0 Kč/min. Již v základních tarifech přitom máte zahrnuto neomezené volání na všechny pevné linky v ČR a na firemní mobilní telefony.

Volání z pevné

Volání z pevné probíhá přes internet a zahrnuje neomezené volání IP telefon a funkce virtuální pobočkové ústředny. Již za pouhých 330 Kč měsíčně za jednoho uživatele tak máte možnost získat vše potřebné pro komunikaci ve firmě a volání do všech pevných sítí v ČR a na firemní mobilní telefony za 0 Kč/min.

Volání z mobilu

Pro vaše zaměstnance, kteří  pro volání používají mobilní telefon je k dispozici hlasový tarif, který za 350 Kč měsíčně nabídne volání v rámci firmy - na všechna vaše mobilní i pevná čísla, zdarma. Tarif dále nabízí bezplatné volání na všechny pevné linky v ČR. Za 2 400 Kč měsíčně můžete získat neomezené volání do všech pevných sítí i mobilních sítě O2 a navíc 50 hodin měsíčně pro volání do ostatních mobilních sítí v České republice.

Když 330+350=530

Pokud se rozhodnete využít všech výhod neomezeného volání s O2 a zkombinujete volání z mobilu a  z pevné získáte od O2 slevu ve výši 150 Kč měsíčně. Pro jednotlivé zaměstnance přitom můžete kombinovat různé verze služeb, sleva 150 Kč se vám započítá ke každé výši tarifu.

Výběr článků

Načítám