Hlavní obsah

Zlatá koruna 2014 přinesla Fio bance 10 cen, z toho 4 zlaté

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fio banka získala v soutěži Zlatá koruna 2014 čtyři Zlaté, tři Stříbrné a tři Bronzové koruny, z toho se třikrát na prvním místě umístily její účty bez poplatků. Novou kategorii On-line aplikací doslova ovládla, když obsadila první tři místa.

Fio banka opět bodovala

Článek

Soutěž Zlatá koruna je respektovaným měřítkem kvality finančních produktů na českém trhu. Jde navíc o specifický český fenomén, neboť produkty hodnotí nejen nezávislí odborníci, ale v samostatné anketě též široká veřejnost.

Výsledky potvrdily, že nejlepším osobním účtem roku se v soutěži Zlatá koruna 2014 stal Fio osobní účet, který rovněž získal Bronzovou korunu v kategorii Cena veřejnosti. Nejlepším podnikatelským účtem je Fio podnikatelský účet, kterému Zlatou korunu udělila i podnikatelská veřejnost v Ceně podnikatelů.

V nové, vysoce konkurenční kategorii Online aplikací bodovaly hned tři produkty Fio banky – první místo získala bankovní aplikace Smartbanking pro chytré telefony s operačním systémem Android, Apple a Windows Phone. Druhé skončilo API Bankovnictví 2.0 určené zejména podnikatelům, které umožňuje bezpečné automatizované zpracování pohybů na účtech a zadávání hromadných plateb.

Bronzovou korunu pak získala investiční aplikace Smartbroker pro telefony a tablety, která dále získala stříbro v kategorii Obchodování s cennými papíry. V této kategorii se na třetí příčce umístila další z Fio aplikací – e-Broker umožňující on-line obchodování s cennými papíry přes PC či notebook.

Výběr článků

Načítám