Hlavní obsah

Ženy a šperky patří k sobě. Už od malička

Novinky, DANFIL JEWELLERY

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Důležité chvíle v životě každé ženy si zaslouží zkrášlit vkusným šperkem, který je bude už navždy připomínat. Jedním takovým momentem je narození. Jak vybrat první náušnice pro tu nejkrásnější holčičku na světě? Dáme vám tři rady nad zlato.

Foto: DANFIL JEWELLERY

Ženy a šperky patří k sobě. Už od malička

Článek

1) Ať je z čeho vybírat

Každá žena, i ta nejmenší, je originál. Proto je důležité mít dostatečně široký výběr. Tradiční český výrobce šperků Danfil Jewellery na svých stránkách www.danfil.cz nabízí přes 100 modelů dětských náušnic z bílého, žlutého i růžového zlata s pestrou kombinací motivů a barevných kamenů. Zkušení šperkaři společnosti sami navrhují a vytvářejí skutečně úžasné designové kousky. Určitě mezi nimi najdete ty pravé.

Foto: DANFIL JEWELLERY

Dětské zlaté šperky

2) Pozor na hmotnost a složení

Malá ouška jsou citlivá na složení i hmotnost kovu. Je proto dobré koupit náušničky, které mají pokud možno co nejnižší gramáž a jejich kvalita složení odpovídá všem povinným standardům. Danfil Jewellery vyrábí náušnice pro malé parádnice speciální metodou, díky níž váží jen kolem 1 gramu, pravidelně své materiály testuje a usiluje o co nejnižší podíl niklu u bílého zlata, aby nehrozily alergické reakce.

O Danfil Jewellery
Danfil Jewellery je ryze česká společnost, zabývající se navrhováním a sériovou i zakázkovou výrobou vlastních šperků. Portfolio značky tvoří briliantové šperky pro běžné nošení, snubní prsteny, ručně ryté umělecké šperky a také široká nabídka šperků pro nejmenší. Všechny šperky se navrhují a vyrábějí v sídle firmy v Liberci, kde pracují zkušení návrháři, grafici, zlatníci a faséři. Ti své dílo předávají dalším mistrům svého řemesla k opracování, broušení a leštění. Vyrobením šperku práce zdaleka nekončí. Cílem společnosti je nabízet šperky přímo zákazníkům společně s nadstandardní péčí, individuálními službami a servisem.

3) Nenechte se napálit

Jsou pravé, nebo falešné? Na pohled to většinou nepoznáte. Ale pokud nechcete riskovat zdraví své holčičky a taky platit za něco, co neodpovídá kvalitou ani složením, nakupujte od prověřeného klenotníka. Pokud chcete mít jistotu a nevyznáte se v puncovních značkách, nakupujte přímo od výrobce na www.danfil.cz.

Jak jistě víte z vlastní zkušenosti, prvními náušnicemi to teprve začíná. V životě přichází celá řada nezapomenutelných okamžiků, které je přímo nutné oslavit a ozdobit krásným šperkem. Společnost Danfil Jewellery je připravena na každou takovou příležitost. Ať už budete hledat snubní prsten, briliantový šperk pro významnou společenskou událost nebo hodnotný dárek k narozeninám pro své nejbližší, navštivte www.danfil.cz. Budete příjemně překvapeni.

Výběr článků

Načítám