Hlavní obsah

Žákovská plná poznámek? Brada hrdě vystrčená vpřed? Volkswagen T-Roc je tu přesně pro Vás

Novinky, Volkswagen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představujeme Volkswagen T-Roc, osobitý vůz, který má pokaždé pochopení pro Vaše bláznivé a výstřední nápady. První městský crossover od značky Volkswagen je troufalý, nespoutaný a vždy připravený něco podniknout.

VW T-Roc

Článek

V jednom z nejzajímavějších vozů své třídy na sebe snadno strhnete pozornost. Sebejistý design exteriéru a výrazné křivky karoserie budou magnetem pro pohledy kolemjdoucích.

K nezávislé osobnosti patří touha změnit svět kolem k obrazu svému. V novém modelu Volkswagen T-Roc budete moci udělat přesně to! Stačí si vybrat z široké škály estetických prvků podle svého vkusu, od vlastní kombinace barev karoserie až po vzorek čalounění!

VW T-Roc

Pokud patříte mezi ty, kdo chtějí být vždy a za všech okolností v obraze, oceníte přehledný Active Info Display a také Blind Spot Sensor, který varuje před automobily v mrtvém úhlu a zároveň Vám ohlídá záda při couvání z parkovacího místa.

V novém modelu T-Roc budete napřed, ať už se pohybujete ve městě, anebo mimo něj. Vůz může být na přání vybaven pohonem všech kol 4MOTION, sportovním podvozkem nebo adaptivní regulací podvozku DCC. V případě, že uvíznete v koloně, se můžete spolehnout na systém Traffic Jam Assist, který dopravní zácpou projede za Vás.

A pokud budete mít náladu něco vypustit, třeba parkování, stačí sundat ruce z volantu a systém Park Assist za Vás sám zaparkuje. Nový model T-Roc je tu, abyste mohli být sami sebou. Volkswagen T-Roc. Zdravě sebevědomý. Více informací zde.

Výběr článků

Načítám