Hlavní obsah

Výměna přímotopů? Využijte technologii 21. století

Novinky, MIRAVA spol. s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Topné panely s akumulací MIRAVA nabízejí ekonomický a ekologický způsob vytápění.

Článek

Zajišťují vysoký topný výkon při úsporné spotřebě, využívají  předávání tepelné energie dvěma způsoby, konvekcí a dlouhovlnným zářením.

Předávání energie konvekcí a dlouhovlnným zářením

Topné panely jsou díky dobré akumulační schopnosti vhodné pro provoz v režimu snížené sazby za elektřinu a díky tomu nabízejí možnost provozu dalších elektrických spotřebičů na tuto sazbu minimálně 20 hodin denně.

Další výhodou topných panelů je jednoduchá instalace, obsluha, snadná a rychlá regulace teploty v místnosti.

Předávání energie konvekcí a dlouhovlnným zářením

Předávání energie konvekcí a dlouhovlnným zářením

Díky použité moderní technologii a kvalitním materiálům je zaručena dlouhodobá životnost panelu, na topné bloky poskytujeme  záruku 10 let. Tyto vlastnosti spolu s nízkými pořizovacími náklady tvoří jednoznačnou výhodu proti tradičním metodám vytápění. Například oproti akumulačnímu vytápění mají naše topné panely malou prostorovou náročnost a cca o 40% nižší instalovaný příkon pro vytápění. Elektrické vytápění objektů patří mezi nejkomfortnější druhy vytápění z hlediska obsluhy, tepelného pohodlí v objektu , rychlosti reakce topného systému a v neposlední řadě i z pohledu ekologie. Úspora elektrické energie závisí na způsobu vytápění a na zvolené regulaci.

Předávání energie konvekcí a dlouhovlnným zářením

K nadstandardní nabídce služeb patří i vypracování nabídky vytápění zdarma či konfigurátor možných barev topných panelů na našem webu.

Výběr článků

Načítám