Hlavní obsah

Vymazlená domácí kancelář k Vánocům? Řekněte si šéfovi

Volnost při stavění domácí kanceláře a technologie vybraná na míru – i to si můžete přát od svého zaměstnavatele k Vánocům. Domácí kancelář je součástí firemní sítě. Šéf by proto měl poskytnout takovou technologii, která zaměstnanci pomůže uplatnit celý jeho potenciál. Přesvědčte ho o tom, že investovat do správného vybavení se opravdu vyplatí!

Foto: Dell Technologies

Dell Microsoft Teams

Článek

Během posledních měsíců jsme zažili více online schůzek než kdy dříve. Otázka však zní, jak moc byli zaměstnanci při schůzkách produktivní? Průzkumy ukazují, že téměř 60 % lidí se cítí být méně propojení se svým týmem, a to kvůli špatně nastavené spolupráci na dálku.

Dell videokonferenční technologieVideo: Dell Technologies

Řekněte si o jedno řešení, kde budete mít vše potřebné

Jednou z prvních věcí, kterou opravdu oceníte, jsou videokonferenční monitory řady C od společnosti Dell. Ty mají vestavěný soundbar a zabudovanou vysunovací pětimegapixelovou webkamerou. Full HD kvalita přenášeného obrazu je jedna věc, ale infračervené snímání s podporou Windows Hello umožňuje přístup do systému za pomoci obličejového rozpoznávání.

Foto: Dell Technologies

Videokonferenční monitor řady C2722DE + Windows Hello

Na zabudovaném soundbaru videokonferenčních monitorů naleznete tlačítka. První dvě z nich jsou určená pro Microsoft Teams. Led indikace upozorňuje na blížící se schůzku. Tímto tlačítkem také spustíte aplikaci Microsoft Teams samotnou. Druhé tlačítko slouží k přijmutí nebo odmítnutí hovoru. Další tlačítka pak využijete pro ovládání hlasitosti.

Všechny monitory od společnosti Dell doposud nabízely funkci Comfort View. To znamená, že škodlivé modré světlo bylo potlačováno softwarově. Tato funkce měla jednu neblahou vlastnost: při zapnutí zežloutla plocha. Oči netrpěly, ale barvy nebyly takové, jaké by si člověk představoval. U videokonferenčních monitorů je nově funkce Comfort View+. Modré světlo je potlačeno díky hardwaru, nemusíte nic nastavovat – a vidíte barvy takové, jaké mají být.

Tradiční kancelářský den s ideálním zařízením

Každý šéf určitě ocení, když je zaměstnanec soběstačný, produktivní a efektivně spolupracuje s kolegy. Tomu pomohou notebooky Dell Latitude 5000. Nejen že jsou zařízení z této řady elegantní a lehká, ale především úhledně sjednocují všechny aplikace na jedno malé, vysoce produktivní místo. I zde máte možnost využít bezpečnostní systém Windows Hello. Biometrické přihlašování je bezpečnější než použití hesla, a tak jsou vaše data dobře chráněna před malwarovými a kybernetickými hrozbami.

Foto: Dell Technologies

Dell Latitude 5530

Běžná záležitost „homeofficáka? Minimálně půl hodiny denně na video schůzkách

Poslední rok ukázal, že lidé denně stráví minimálně půl hodiny na video schůzkách. Co se týče volání, je to i přes dvě hodiny denně. Spolupracovat neznamená jenom zavolat si, nebo napsat si, ale sdílet spolu soubory, pracovat na nich a zároveň vždy najít to, co potřebujete, na jednom místě. Kromě těchto základních věcí je v rámci týmu potřeba také jednoduše přiřazovat úkoly a sledovat jejich průběh. Řešení? Microsoft Teams! Dell spojil síly s touto platformou pro spolupráci, a tak můžete využívat integrované Office aplikace anebo sdílenou digitální tabuli. Pak lze během brainstormingu s kolegy živě spolupracovat a kreslit. To vše je propojené pomocí platformy Graph AI skrze Microsoft 365.

Produktivita na dosah ruky: Kombo odborně navržené myši a výkonné klávesnice

Domácí kancelář se neobejde samozřejmě bez klávesnice a myši. Dell nabízí řešení i zde: jednu z nejtišších bezdrátových klávesnic a symetricky navrženou bezdrátovou myš, designovanou jak pro praváky, tak i pro leváky. S touto sadou získáte domů dvanáct přizpůsobitelných tlačítek a programovatelné kolečko na myši, což vám umožní rychlý přístup k často používaným aplikacím a složkám.

Foto: Dell Technologies

Sada bezdrátové klávesnice a myši Dell Pro KM5221W

Výběr článků

Načítám