Hlavní obsah

Vyhrajte zateplení rodinného domu zdarma a objevte výhody kamenné vlny Rockwool

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chystáte se na zateplení fasády rodinného domu a chcete ušetřit? Přihlaste se do soutěže a vyhrajte kompletní zateplení zdarma včetně odborného poradenství a dalších služeb od společnosti ROCKWOOL. Na jednoho výherce čeká špičkový zateplovací systém z kamenné minerální vlny.

ECOROCK FF je vhodný pro novostavby i rekonstrukce, Foto: ROCKWOOL, a.s.

Článek

Do soutěže se můžete registrovat až do 31. května 2015. Zateplení rodinného domu zdarma vyhraje jeden soutěžící. Stačí vymyslet originální a kreativní slogan, vyplnit registrační formulář a v případě výhry zateplit dům do konce listopadu 2015. Dárkové předměty pak potěší dalších 49 účastníků soutěže.

Foto: ROCKWOOL, a.s.

Nový zateplovací systém ECOROCK FF obsahuje kvalitní izolaci z nehořlavé kamenné vlny a stavební chemii. Na výběr máte až 214 barev. S tímto komplexním systémem zateplíte fasádu jednoduše a navíc uspoříte náklady na vytápění. Hodí se pro novostavby i rekonstrukce.

Foto: ROCKWOOL, a.s.

Kamenná minerální vlna od společnosti ROCKWOOL je výborný izolační materiál, tlumí hluk z venku, dlouhodobě drží tvar, zachovává prodyšnost stěn a přispívá k požární bezpečnosti staveb. Výrobky z kamenné vlny jsou z přírodního materiálu, recyklovatelné a šetrné k životnímu prostředí.

Foto: ROCKWOOL, a.s.

Podrobná pravidla soutěže, další informace o kamenné vlně a systému ECOROCK FF najdete na www.rockwool.cz.

Výběr článků

Načítám