Hlavní obsah

Vánoce s Pepa.cz se vyplatí!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen luxusní a zajímavé dárky za skvělé ceny, ale také Vánoční soutěž o výhry v hodnotě více než 120 tisíc korun – to jsou výhody nákupu na portálu Pepa.cz. Šanci na výhru má každý, kdo si do 6. ledna 2012 zakoupí v obchodě Pepa.cz slevový kupon.

www.pepa.cz

Článek

Soutěžte s Pepa.cz

Každý, kdo si ve dnech od 22. listopadu 2012 do 6. ledna 2013 zakoupí na portálu www.pepa.cz slevový kupon, bude zařazen do slosování o hodnotné ceny v celkové částce 123 000 korun. Dvacet náhodně vylosovaných zákazníků bude moci využít wellness pobyty v České republice, na Slovensku či v Maďarsku anebo jízdu v některém z luxusních sportovních vozů.

Vánoční nadílka slevového portálu Pepa.cz bude pokračovat odměnou pro nejvěrnější zákazníky v celkové hodnotě 1000 000 korun. Pět stovek z těch klientů, kteří v roce 2012 vynaložili za portálem zprostředkovávané služby nejvíce finančních prostředků, získá exkluzivní wellness pobyt pro dvě osoby včetně snídaně v luxusním hotelu Alice v Karlových Varech.

Křišťály Swarovski...

Originální dárky za skvělé ceny

Luxusní pozlacený šperk s křišťály Swarovski, vánoční wellness pobyt v Karlových Varech s polopenzí či regenerační lázeňský pobyt v Luhačovicích patří mezi top vánoční nabídky slevového portálu www.pepa.cz. Udělejte radost sobě i svým blízkým, dárky od Pepa.cz jsou atraktivní i výhodné zároveň.

Výběr článků

Načítám