Hlavní obsah

V Letňanech bude za pár dní zahájen stavební veletrh FOR ARCH

Novinky, ABF, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jubilejní 20. ročník největšího stavebního veletrhu v Praze FOR ARCH, který se bude konat ve dnech 22. – 26. září v Pražském veletržním areálu Letňany, bude ve znamení energeticky úsporného bydlení. Na každý den je připraveno jedno stěžejní téma.

Článek

FOR ARCH bude tradičně probíhat ve všech pevných sedmi výstavních halách. Významného jubilea se rozhodl využít pořadatel veletrhu také k tomu, aby vyhlásil soutěž Construction Award. Exkluzivně byly do této soutěže osloveny společnosti, které se ve dvacetileté historii veletrhu FOR ARCH alespoň jednou zúčastnily, ať už jako vystavovatelé anebo formou účasti na odborných doprovodných programech.

„Vzhledem ke dvacátému ročníku plánujeme více odborných akcí, firemních prezentací a praktických ukázek,“ říká ředitel veletrhu. Jeho slova potvrzuje i fakt, že na FOR ARCHU bude vystavovat Státní fond životního prostředí, který na své expozici bude provozovat poradenské centrum.

Pořadatelé plánují věnovat více prostoru oborům, které byly na FOR ARCHU dosud prezentovány v menším rozsahu. I v letošním roce se tedy mohou návštěvníci veletrhu těšit na nejucelenější přehlídku všeho, co souvisí se stavebnictvím – od prezentace špičkových technologií, přes stavební materiály a stroje, až po vybavení interiérů. Více informací o veletrhu naleznete na www.forarch.cz.

Výběr článků

Načítám