Hlavní obsah

Ušetřit na energiích můžete z pohodlí domova a bez papírování

Novinky, MND a.s.

Kvůli současným omezením se spousta z nás ocitla v nelehké situaci a díváme se, kde bychom mohli ušetřit, aniž by to zasáhlo náš rodinný život. Výběrem toho správného dodavatele energií můžeme ušetřit i několik tisíc korun ročně. Díky novince od MND lze nyní vše zajistit kompletně z pohodlí domova, včetně podpisu smluvních dokumentů přes mobil.

Foto: MND a.s.

Úvodní obrázek

Článek

V současné nelehké době spousta z nás začíná přemýšlet, jak a na čem ušetřit. Nyní konečně máme čas podívat se na své staré faktury za energie a ověřit si, zda za plyn či elektřinu neplatíme zbytečně moc. Novinkou, o které možná nevíte, je možnost si úsporu na energiích kompletně zařídit z bezpečí a pohodlí domova. U MND (Moravských naftových dolů) si na internetových stránkách jednoduše ověříte, kolik můžete ušetřit, ale také zařídíte všechny smluvní dokumenty včetně podpisů.

„Možnost zajistit si úsporu na energiích kompletně online zákazníci oceňují a využívají ji čím dál častěji. V březnu to bylo již 33 % všech nových zákazníků. Nespornou výhodou je, že v této nelehké době nemusí zájemci o naše energie již nikam se smlouvou chodit ani si nechávat posílat kurýra. V případě dotazů je jim k dispozici každý den v době od 8 do 19 hodin bezplatná infolinka 800 400 500, kde jim rádi zodpovíme případné dotazy,“ dodává k tomu Jan Sýkora, ředitel marketingu MND.

Jak vlastně podepsání smluv na dálku probíhá?

Dokumenty zákazník okamžitě vidí na svém zařízení a zároveň je dostane spolu s odkazem na jejich podepsání i do e-mailu. Smlouvy si pak může přečíst, kdykoliv se mu to hodí, a poté je může podepsat třeba tahem prstu na mobilu či tabletu nebo myší na počítači. Záleží na tom, na jakém zařízení si odkaz otevře.

Video: MND a.s.

Výběr článků

Načítám