Hlavní obsah

Unikátní hokejovou knihu zakoupíte v Kauflandu

Novinky, Kaufland ČR

Společnost Kaufland ve spolupráci s Českým hokejem představil knihu s názvem Legendy se nerodí přes noc, která zahrnuje i málo známá témata jako je ženský hokej nebo para hokej. Speciální pozornost se věnuje také mládežnické kategorii. Knihu je možné zakoupit pouze v prodejnách Kaufland od 5. května do 6. června nebo do vyprodání zásob.

Foto: Kaufland ČR

Objevte legendy v nové nálepkové knize českého hokeje

Článek

Nálepková kniha obsahuje kompletní text, velké množství fotografií a 210 prázdných míst. Ta mohou zákazníci vyplnit nálepkami, které získají zdarma za nákupy v Kauflandu. Za každý nákup v hodnotě 350 Kč dostanou balíček se 6 nálepkami. Cena samostatné knihy je 299 Kč. Zákazníci s Kaufland Card ji mohou zakoupit za pouhých 149 Kč, a navíc jsou automaticky zařazeni do soutěže o dresy, šály i puky s autogramem hokejové legendy Jaromíra Jágra. Tomu je v knize věnována celá samostatná kapitola.

Autorem textů je sportovní komentátor a hokejový historik Tomáš Kučera. Díky tomu je publikace nabitá historkami, které si nelze vygooglit. První medaile, období zlatých žní i velká jména českého hokeje patří do povinné sestavy. Věděli jste však, co způsobil v reprezentačním autobusu ztracený salám nebo který český brankář si poprvé nasadil ochrannou masku?

Foto: Kaufland ČR

Jaromíru Jágrovi je v knize věnována celá kapitola

Kniha ovšem není jen pasivní prohlídkou velkých okamžiků českého hokeje. Už na prvních stránkách jsou čtenáři vyzváni, aby ji četli se staženou mobilní aplikací. S tou mohou skenovat nálepky na označených stránkách a otevřít si tím dveře k dalšímu exkluzivnímu obsahu. Chcete-li například nanovo prožít zapomenutá vítězství, poslechněte si Roberta Zárubu komentujícího zápasy z roku 1938. Zejména mladým čtenářům věnují legendy českého hokeje promluvy, ve kterých se vracejí na kluziště z dětství a vzpomínají na to, co jim pomohlo formovat jejich silnou.

Projekt přirozeně navazuje na další aktivity, kterými Kaufland podporuje české hokejisty od prvních krůčků na ledě až po stupně ligových a reprezentačních vítězů.

Foto: Kaufland ČR

Za každý nákup v hodnotě 350 Kč dostanete balíček se 6 nálepkami

Výběr článků

Načítám