Hlavní obsah

Úleva pro Vaši peněženku. Plyn od RWE levnější o 10 % a prémie až 3000 Kč

Komerční článek

Tradičně napjatý rozpočet českých domácností teď čeká výrazná úleva při platbách za energie. RWE nabízí od května nižší ceny zemního plynu a řadu dalších výhod. To vše můžete mít od RWE i vy.

RWE Transgas, a.s.

Článek

Platit méně za plyn a navíc dostat od dodavatele energie peníze navíc, to teď zažívají stálí zákazníci RWE. Přitom pro to nemusí dělat vůbec nic. Nižší cena plynu platí pro každého a speciální prémie se odvíjí pouze od výše roční spotřeby.

Navíc nový produkt RWE plyn Optimal garantuje další snížení ceny, finanční bonus až 3500 Kč a především jistotu, že cena plynu další dvě topné sezóny neporoste.

„Celkem zákazníkům vyplatíme na prémiích a bonusech řádově stovky milionů korun,“ říká o kroku RWE její obchodní ředitel Tomáš Varcop. S nižší cenou plynu a speciální prémií dokáží zákazníci ušetřit ročně tisíce korun.

Chcete-li ušetřit ještě více, RWE Vám nabízí i výhodnější elektřinu. S produktem RWE elektřina Optimal získáte jistotu, že cena elektřiny klesne každý rok! Až do konce roku 2015 tak budete platit méně a méně a méně!

Přejděte k RWE a využívejte všech výhod i vy! Více informací najdete na www.rwezlevnuje.cz.

Výběr článků

Načítám