Hlavní obsah

Tipy na vánoční dárky pro hráče a kreativce

Novinky, MSI Czech & Slovak

Uvažujete o novém notebooku na Vánoce? Chcete koupit výkonný stroj pro hraní nejnovějších herních pecek, stylovku do kavárny nebo mobilní pracovní nástroj, který můžete vozit na dovolenou? Nahlédněte do našich tipů notebooků MSI, kde si určitě vybere každý.

Foto: MSI Czech & Slovak

Nahlédněte do našich tipů notebooků MSI, kde si určitě vybere každý

Článek

Herní notebook v kompaktním provedení

Jedním z notebooků s dostupným výkonem, decentním vzhledem a velikostí jen o pár centimetrů přesahující rozměry formátu A4, je řada GF63. Přes malý rozměr a váhu 1,9 kg nabídne výkon poslední 10. řady Intel Core procesorů v kombinaci s grafickou kartou NVIDIA GTX, to vše na 15,6“ obrazovce se 120Hz panelem pro zářivě ostré zobrazení. Samozřejmostí je rychlý SSD disk nebo podsvícená klávesnice a dlouhá výdrž na baterku - až 7 hodin na nabití.

Cena od 22 990 na cz.msi.com.

Foto: MSI Czech & Slovak

Řada GF63

Sedmnáctka je v kurzu

Je-li Vám 15,6“ obrazovka malá, pak je tu řada GF75. I přes svou dostupnou cenu ale fanouška hraní nijak neochuzuje. Kovové tělo snese horší zacházení, větší a podsvícená klávesnice zase nabídne plnohodnotný numerický blok. Rychlý 144Hz IPS displej ocení všichni milovníci akčních her, stejně jako procesory Intel Core nebo grafické karty řady NVIDIA GeForce GTX.

Cena od 25 990 na cz.msi.com.

Foto: MSI Czech & Slovak

Řada GF75

Pro náročné

GL75 Lepard je šelma pro náruživé hráče. Sportovní design s ostře řezanými rysy nejen dobře vypadá, ale také dokonale funguje. Jeho tělo totiž skrývá výkonné chlazení šestijádrových Intel Core i7 procesorů a RTX grafických karet, které zaručí bezproblémové hraní na nejvyšší detaily. Hráči ocení velký úložný prostor, minimálně 16 GB paměti a SteelSeries klávesnici s možností nastavení funkce a barvy pro každou klávesu zvlášť.

Cena od 41 990 na cz.msi.com.

Foto: MSI Czech & Slovak

GL75 Lepard

Místo tabletu

Pokud Vám stačí být být online a obrazovka Vašeho mobilu nebo tabletu je příliš malá, tak je tu MSI Modern 14, perfektní notebook pro celodenní práci a zábavu. 1,2kg mašinka nabídne výkon nejnovějších komponent, dostatečně velký a rychlý SSD disk pro okamžitý start a nádherné zobrazení barev 14“ IPS displeje. Ochuzeni nebudete ani o kameru, čtečku karet, podsvícenou klávesnici nebo dlouhou výdrž na baterii, na příjmu notebook vydrží až 11 hodin.

Cena od 17 990 Kč na cz.msi.com.

Foto: MSI Czech & Slovak

MSI Modern 14

Luxusní pracovní verze

Pracujete s videem, velkým množstvím dat nebo používáte náročné aplikace, nechcete herní notebook, ale stylový pracovní nástroj? MSI Prestige jsou celohliníkové modely v kovově šedém nebo sněhově bílém 1,3kg provedení a nabízejí až 10 hodin práce i v náročných podmínkách, splňují vojenskou certifikaci odolnosti. Špičkové 14“ displeje zaručí nádherné barvy u všech vašich výtvorů a fotografií. Moderní Thunderbolt™ 3 rozhraní pomůže pro rychlý přenos dat, připojení externích monitorů nebo dobíjení mobilu přes USB-C konektor. Snadné odemykání skenováním obličeje díky Windows Hello nebo otiskem prstu je pak už jen perličkou na dortu.

Cena od 27 990 Kč na cz.msi.com.

Foto: MSI Czech & Slovak

MSI Prestige

Výběr článků

Načítám