Hlavní obsah

Tipy na (nejen) vánoční dárek: Maličkosti, které potěší!

Novinky, S-match s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete udělat radost svým blízkým a ukázat jim, jak důležití pro Vás jsou? Věnujte jim kouzelné maličkosti z GiveJoy.cz, které pro ně budou výjimečné i přes svou malou cenu a velikost, a které je potěší více, než hodnotné a drahé dary.

GiveJoy

Článek

Obdarujte své blízké něčím, co je sice malé velikostí a cenou, přesto však s velkou hodnotou pro jejich srdce. Dokažte jim pomocí našich „maličkostí“, že Vám na nich záleží a ukažte jim to, co neumíte nebo nedokážete svým blízkým často říct.

GiveJoy

V našem sortimentu naleznete například velmi oblíbené Zamilované kupónky, v podobě malé knížečky, která obsahuje 44 milých, romantických, krásně ilustrovaných kupónků, které stačí odtrhnout a překvapovat jimi. Dále na www.givejoy.cz naleznete výjimečná přání s mnoha druhy doplňky, darovací kartičky, krásné designové dopisní papíry, speciální velká přání a čtvrtky s nádherně předtištěným podkladem, které si můžete sami dozdobit například fotografiemi, kartičkami s texty či obrázky, nebo doplňky z naší nabídky, aby vzniklo originální přání či dopis přímo na míru pro obdarovaného, a další milé drobnosti pro radost.

GiveJoy

Dále si na www.givejoy.cz můžete nechat vyrobit přání a karty dle Vašich představ a požadavků.

GiveJoy

Vše, co naleznete na GiveJoy.cz, je vhodné nejen jako dárky k různým událostem, jako jsou narozeniny, svátky, Vánoce, ale můžete jimi těšit a překvapovat po celý rok, protože všichni Vaši blízcí si to zaslouží!

Více na www.givejoy.cz.

Výběr článků

Načítám