Hlavní obsah

Také chcete, aby vaše auto lépe jelo a mělo menší spotřebu?

Novinky, Josef Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro lepší pocit z jízdy a mírnou úsporu pohonných hmot si nemusíte kupovat hned nové auto. S investicí pár tisíc budete mít pocit jako byste si ho koupili. Chiptuning bez problémů na STK a zárukou od AutoChip je jednoznačně ta správná volba pro vás.

Ilustrační foto

Článek

Investice, která se vyplatí

Chiptuning stojí od 3500 do 6500 Kč podle typu vozidla. Je to investice do vozu, kterou zaplatíte jednou a výhody úpravy si užijete několik set tisíc km. A po čase se vám vrátí na úspoře paliva.

Narůst výkonu o 20 – 30%

Zní to skoro jako pohádka, ale je to realita. Narůst výkonu u motorů s turbodmychadlem je od 20 do 30 procent. Při tom všem při ekonomické jízdě se sníží spotřeba o 5 až 10 procent. Díky využití pouze konstrukčních rezerv motoru je úprava naprosto bezpečná a nedochází ke snížení životnosti auta.

Centrála AutoChip v Praze 9 – Horních Počernicích

Na rozdíl od vypnutí DPF nehrozí problém na STK

Všechny úpravy od AutoChip jsou otestovány a nastaveny tak, aby splňovali emisní limity dané třídy vozidla. Pokud je vůz v pořádku, nebudete mít na STK ani SME problém. Ten může nastat pouze, pokud máte odstraněný filtr pevných částic či závadu na motoru. V tom případě neprojde ale ani bez této úpravy.

Předsezónní slevy

Nyní je i ten správný čas na úpravu. Velké předsezónní slevy Vám zaručují, že na úpravy nyní ušetříte. Například úprava nejčastějšího vozidla Škoda Octavia 1.6TDI vás nyní vyjde jen na 4118Kč. Běžná cena je přitom téměř pět a půl tisíce.

Více na AutoChip.EU

Výběr článků

Načítám