Hlavní obsah

Speciální katalog Quelle TO NEJLEPŠÍ PRO VÁŠ DOMOV

Novinky, Quelle.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Byt v jarním hávu. Ani se nenadějeme a bude tu jaro. Sníh roztaje, déšť omyje bláto z ulic a stromy i trávníky zazáří zelení i pestrými květy. Chcete změnu i doma? Vyměňte závěsy, pořiďte nový koberec a povlečení, prostřete jiný ubrus... Inspirací může být nový katalog Quelle To nejlepší pro Váš domov.

Foto: PICREW

Hill Dunes a Tomáš Palucha, Piksla Břeclav, 16. 6. 2018

Článek

Ložní soupravu z kvalitního a praktického materiálu si každý z nás představuje jinak, ale ve speciálním katalogu To nejlepší pro Váš domov si vybere opravdu každý. Lze si jej zdarma objednat např. na www,quelle.cz, telefonicky na: 495 858 555 nebo na 498 508 555, případně pomocí SMS (návod na objednání najdete na www,quelle.cz v sekci Kontakty). A co dalšího tam ještě najdete?

Potahy a přehozy na postele či čalouněný nábytek umí v mžiku proměnit okoukanou místnost v přitažlivý interiér. Ani koupelnu není radno zanedbat - záleží jen na Vás, zda zvolíte koupelnový set s moderním, či tradičním vzorem. V každém případě změnu ocení jak bosé nohy, jež se zahřejí na hebkém koberečku, tak oči, které se pokochají krásnými barvami, a konec konců i celé tělo, užívající si měkkosti nových ručníků.

Kuchyni projasní pevné utěrky s nápaditými vzory a jídelní kout ožije elegantním ubrusem či roztomilými dečkami. Nezapomeňte na okna - na jaře jim budou slušet jasné barvy a výraznější vzory, ať už na záclonách, či na závěsech. Pryč s ošlapaným kobercem! V nabídce Quelle jich objevíte celou řadu v široké cenové škále. Všechny mají aktuální design a nabízí se v mnoha tvarech a velikostech.

Objednat si z katalogu To nejlepší pro Váš domov je snadné - písemně, telefonicky, faxem a 24 hodin denně 7 dní v týdnu také na www,quelle.cz nebo formou SMS za běžné tarify jednotlivých mobilních operátorů.

Vybrali jste si, ale nemůžete zaplatit celou sumu najednou? Pořiďte si Q Kartu - platební kartu MasterCard Electronic, s níž lze zaplatit zboží až za 75 000 Kč. Obdržíte ji zdarma bez zbytečných formalit a zakoupené zboží splácíte postupně měsíční splátkou již od 200 Kč.

Na webové stránce najdou internetoví zákazníci KAŽDÝ MĚSÍC také speciální tematickou nabídku za SUPER CENY! Když stisknete klávesu Q, objeví se vybraný výrobek s bezkonkurenční slevou. V březnu si v rámci akce "Všechno za 333 Kč" můžete pořídit určité modely malých domácích spotřebičů za jednotnou cenu 333 Kč.

Quelle.cz se těší na Vaši návštěvu!

Výběr článků

Načítám