Hlavní obsah

Space znamená prostor. Space 8 je prostor pro nová okna. Okna, která byla stvořena pro budoucnost

Novinky, Pramos a. s.

Požadavky současných stavebníků na kvalitní okna lze charakterizovat nejlépe jedním termínem a to úspora energie. Reakcí společnosti PRAMOS, a.s. na současný trend je novinka roku 2015 – nová plastová osmikomorová okna HORIZONT PS SPACE 8.

Okno SPACE 8

Článek

Systém HORIZONT PS SPACE 8 je již pátou generací profilů pro výrobu plastových oken. Od svých předchůdců se liší v základních konstrukčních parametrech, ponechává si však nezaměnitelnou pečeť, kterou nesou všechny profilové systémy HORIZONT PS. Tato aktuální novinka by měla v krátké době doplnit současnou nabídku společnosti PRAMOS, a.s. a počítá se s ní jako s vlajkovou lodí celé produkce v oblasti plastových otvorových výplní.

Řez oknem SPACE 8

Konstrukčně představuje osmikomorový profil se středovým těsněním a se stavební hloubkou 90 mm. Tato konstrukce určuje hlavní vlastnosti a parametry celého okna, které vzniklo s jasným záměrem nabídnout již v základním provedení možnost použití při stavbě pasívních domů.

Řez oknem SPACE 8

Prostup tepla rámovou sestavou včetně výztuh Uf je 0,90 W/m2.K. Tato hodnota umožňuje dosáhnout při odpovídajícím zasklení koeficient prostupu celého okna Uw pod 0,60 W/m2.K. Ve standardním provedení je rovněž dosaženo požadavků na pasivní dům tedy hodnoty Uw do 0,80 W/m2.K.

Výběr článků

Načítám