Hlavní obsah

SOLODOOR: dveře se známkou kvality CZECH MADE a pětiletou zárukou

Novinky, SOLODOOR a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete mít doma dveře, které budou krásné a funkční i po letech? Sázka na kvalitního prověřeného výrobce se vyplácí. Špatné dveře vás sice nepřivedou do nemocnice, jako třeba pančovaný alkohol, ale otráveni z nich budete taky.

Dveře SOLID od SOLODOOR

Článek

Zákazníci si ve snaze maximálně ušetřit někdy pořizují domů velmi levné, ale zároveň pochybné produkty. Dveře z nekvalitních materiálů jsou méně odolné proti oděru, nedrží stálý tvar a jejich reklamace je z důvodu nejistého původu také obtížná. Doporučení? Nekupovat podezřele levné produkty, bez zcela jasné deklarace původu, výrobce a bez technických atestů. A vsadit na osvědčenou domácí značku!

Jako jediný český výrobce poskytuje SOLODOOR pětiletou záruku na kompletní sortiment interiérových dveří a zárubní. Ten zahrnuje 17 modelových řad interiérových dveří, s desítkami možností volby povrchové úpravy, barevného dekoru nebo prosklení. Navíc SOLODOOR v nedávné době také jako zatím jediný tuzemský výrobce dveří získal oprávnění označovat všechny své produkty známkou kvality CZECH MADE a disponuje i certifikátem Ekologicky šetrný výrobek.

Mimořádný důraz klade SOLODOOR na maximální ulehčení výběru dveří zákazníkům. Výsledkem toho jsou internetové aplikace na www.solodoor.cz, které dovolují vše zařídit v klidu domova prostřednictvím počítače. Takzvaný konfigurátor dveří umožňuje do nejmenších detailů „vypilovat“ sestavu interiérových dveří. Další aplikace, nazývaná vizualizace dveří v interiérech, pak umožňuje sledovat, jak dveře pasují přímo do interiéru. Naprostou novinkou je varianta, kdy uživatelé mohou do aplikace nahrávat přímo fotografie svého vlastního interiéru a posuzovat jednotlivé varianty přímo „u sebe doma“.

Pokud od 1. 10. do 31. 12. koupíte výrobky SOLODOOR můžete získat jako odměnu odměnu dárkový kupon na libovolné zboží z nabídky obchodů alza.cz v hodnotě až 10 000 Kč! Podrobnosti hledejte na www.solodoor.cz.

Výběr článků

Načítám