Hlavní obsah

Refinancování: Než si vezmete novou půjčku, vyřešte tu starou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kupujete dárky na splátky a přitom ještě nemáte splacené staré dluhy? Refinancování vám ušetří stovky i tisíce korun z předchozí půjčky. V článku se dozvíte, jak nejlépe refinancovat.

Refinancování půjčky

Článek

Vánoční účty každoročně prověří rodinnou peněženku. Zejména v případě již existujících dluhů, které znamenají zátěž i během roku. Se starými dluhy se nejlépe vypořádáte pomocí refinancování půjčky.

Kalkulačka pro refinancování půjčky

Vyplatí se použít chytrou kalkulačku, která vám online spočítá, o kolik se vám sníží měsíční splátka. Správná kalkulačka vám ukáže i RPSN, což je roční procentní sazba nákladů, kterou klient zaplatí za období jednoho roku.

Refinancování vás zbaví poplatků

V případě, že máte u starého úvěru poplatky, s refinancováním se všech poplatků snadno zbavíte, čímž se vám měsíční splátka také sníží.

Jak refinancování funguje?

Jakmile vám kalkulačka spočítá úsporu, můžete si přímo v ní zažádat o refinancování. Jedná se vlastně o přesun půjčky do levnější banky. Vše jde zařídit pohodlně online, takže nebudete muset navštívit pobočku nové banky.

Výběr článků

Načítám