Hlavní obsah

Randění v době koronavirové

Komerční článekELITE date s.r.o.

Covid 19 ovlivnil do značné míry životy mnoha lidí a to nejen po stránce ekonomické, ale také po stránce emocionální. Současná situace změnila i způsob seznamování. Podívejme se společně na to, kde a jak můžete randit v období lockdownu.

Foto: Stock adobe

Zůstaňte ve spojení, i když budete fyzicky odloučení!

Článek

Vládní pravidla seznamování moc nepřejí

Během pandemie se nemohou lidé scházet tak, jako tomu bylo dříve Bary, kluby i diskotéky jsou uzavřené. Plesy ani koncerty se nekonají. Nedá se jít do divadla, do kina, na večeři ani na skleničku vína nebo šálek dobré kávy. Příležitostí, kde se mohou singles seznámit nebo sejít, značně ubylo.

Randěte online

Přesto však není důvod na seznamování zanevřít! Seznamky nyní zažívají obrovský nápor registrujících se uživatelů. Hledání partnera na internetu je nejjednodušší a  nejbezpečnější způsob, jak se můžete seznámit. Registrujte se na seznamku i vy.

Zůstaňte ve spojení

Využijte lockdown k tomu, abyste se s partnerem nebo partnerkou lépe poznali. Pište si, volejte si, spojte se přes videohovor. Do doby než se budete moci naživo potkat, zjistíte, zda si rozumíte, zda máte podobné životní názory a plány či zda máte nějaké společné koníčky. Využijte tuto situaci ve svůj prospěch. Poznejte svou lásku ještě předtím, než se poprvé uvidíte.

Foto: Stock adobe

Méně fyzického kontaktu, více emocionálního.

Naplánujte si domácí kino

Pokud už vám připadá dopisování přes seznamku dlouhé, ale stále máte obavy z nakažení covidem, domluvte si domácí rande. Podívejte se společně třeba na nějaký pěkný film. Stáhněte si aplikaci na společné sledování filmů, domluvte se na čase a na tom, jaký film si pustíte. Připravte si k tomu popcorn nebo nachos, nalijte si coca-colu a zábava v domácím kině může začít.

Objednejte si večeři domů

Chtěli byste už konečně vyrazit na večeři, ale vaše oblíbená restaurace je stále zavřená? Domluvte se na tom, že si každý objednáte své oblíbené jídlo domů a povečeříte společně přes internet. Nalijte si skleničku vína a užijte si svůj první společný gurmánský zážitek. Během videovečeře si můžete povídat o životě.

Procházka přírodou

Pokud u vás vyhrála touha setkat se osobně před všemi možnými tipy na domácí rande, vydejte se na procházku do parku nebo na výlet do přírody. Scházení dvou osob na veřejnosti není zakázáno. Jen je zapotřebí mít roušku a vrátit se do 21 hodiny.

Procházku zakončete kelímkem kávy nebo svařeného vína z výdejního okénka. Než ho vypijete, budete mít ještě chvilku času na povídání.

Seznamte se přes mobilní aplikaci

Výmluvy, že pandemie zcela znemožnila uživatelům seznamek hledání partnera, jsou opravdu jen výmluvami. Když se chce, všechno jde. Stáhněte si seznamovací aplikaci do mobilu a seznamte se online! Není nic pohodlnějšího, než si lehnout večer na pohovku a hledat si svou životní lásku.

Výběr článků

Načítám