Hlavní obsah

Rakouská jezera lákají ke koupání

Novinky, Österreich Werbung

Ve chvíli, kdy udeří tropy, zazáří Rakousko svým jedinečným pokladem. Na 2.000 jezer, obklopených překrásnou přírodou láká nejen milovníky vodních sportů, ale i ty, kteří si chtějí jen odpočinout. Přinášíme vám pár tipů, které rozhodně nezklamou!

Letní osvěžení na jezeře Hallstättersee

Článek

Achensee v Tyrolsku je přírodní jezero ledovcového původu, které nabízí nepřeberné množství aktivit: veslování, potápění, rybaření, plavby lodí, venkovní koupaliště, školy plachtění, surfování, možnost věnovat se raftingu, canyoningu i kanoistice na divoké vodě, kempy, restaurace i půjčovnu šlapadel.

Paddleboarding na Achensee

Wolfgangsee na rozhraní Horního Rakouska a Salcburska, zasazené jako perla do náhrdelníku Solné komory (Salzkammergut) patří mezi nejkrásnější jezera v Rakousku. Na jeho březích se nacházejí oblíbené ráje pro trávení dovolené St. Gilgen, Strobl a St.Wolfgang s četnými hotely a kempy. Průzračně čistá voda v jezeře je kvalitou pitná!

Paddleboarding na Achensee

Korutanské jezero Wörthersee je rájem pro všechny turisty. Kromě koupání je očekává i pestrá škála okružních cyklistických tras, které vedou kolem nejznámějších pamětihodností v okolí. Obraz krajiny dotvářejí honosné vily, které díky svému nádhernému výhledu na jezero ovlivnily v minulosti mnohé slavné osobnosti.

Paddleboarding na Achensee

Výběr článků

Načítám