Hlavní obsah

Quelle pomáhá a baví

Novinky, Quelle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 14. 5. 2005 se mezi 11 a 18 hod. koná na pražské Letné 3. ročník zábavního programu pro celou rodinu "Darujte sebe!". Pořádá ho Dětské krizové centrum a partnerem je i společnost Quelle.

Článek

V rámci sportovně-zábavního programu vystoupí oblíbení herci, zpěváci a další osobnosti, např. Martin Dejdar, Ivan Hlas, Petr Vacek, Magda Reifová či Standa Dolínek. Kulturní zážitek poskytne i Kühnův dětský sbor, představení Divadla Radar, Divadla Minor a Divadélka u Panáků, akrobatický rokenrol taneční skupiny Silueta. Kluci se mohou těšit na autogramiádu sportovců a ukázku amerického fotbalu, děvčata zase na vystoupení mažoretek.

Vstup je pro děti i rodiče zdarma, takže si krásný den plný her, soutěží, zábavy a hudby mohou užít opravdu všichni. Lze si vyzkoušet třeba jízdu zručnosti na kolech a koloběžkách, zažít veselé bloudění ve stanovém bludišti či nechat děti proskočit se na malých trampolínách.

Tyto atrakce pro soutěžní disciplíny poskytla spolu s pěknými cenami pro vítěze společnost Quelle jako jeden z partnerů této prezentační nadanční akce. Zároveň poskytla i finanční podporu pořadateli, nadaci Dětské krizové centrum, sponzoruje tištěnou i internetovou reklamu formou banneru na www,quelle.cz pro akci "Darujte sebe!". Quelle má v plánu také celoroční finanční a materiální podporu Dětského krizového centra. Podrobný program se dozvíte na www,darujtesebe.cz .

Přijďte se podívat, zasoutěžit si a pobavit se! Quelle se těší na setkání s Vámi!

Výběr článků

Načítám