Hlavní obsah

Půjčte si na auto a naučte ho vydělávat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zapomeňte na dlouhé spoření na auto. I na nekončící náklady za jeho provoz. Sdílená ekonomika vám pomůže koupit ho výhodně třeba díky půjčce od lidí na Zonky. A pak ho naučí, aby vám vydělávalo, místo aby většinu roku stálo před domem.

Půjčte si na auto a naučte ho vydělávat

Článek

Klasický příběh ze Zonky (www.zonky.cz): Michal a Lenka potřebují nové auto. Nedávno se jim narodil syn a do starého vozu se s kočárkem pořádně nevejdou. Přemýšlí ale, jestli má nové auto vůbec smysl. Bydlí v centru Prahy a autem jezdí jen občas, na výlety a k příbuzným. Kvůli dítěti navíc opatrně zvažují každý výdaj.

Nízké úroky z obýváku

Pro lidi jako jsou oni, je tady sdílená ekonomika. Díky ní si pomáhají lidé mezi sebou. Je to jednoduché a zároveň i levnější než přes velké tradiční firmy. Na Zonky si stále víc lidí jednoduše půjčuje peníze od ostatních lidí, bez banky. Úroky tak začínají už od 3,99 %. Člověk navíc nemusí nikam běhat, všechno zařídí z domova přes internet (www.zonky.cz).

Celkem si už Češi na Zonky půjčili na půl miliardy korun a víc než 20 procent půjček lidé použili na pořízení auta. Je to výhodnější než leasingové nabídky, které tak rádi vnucují prodejci aut svým zákazníkům.

Pro Michala a Lenku je půjčka od lidí ideálním řešením. Peníze na auto získají díky Zonky (www.zonky.cz) rychle a jednoduše. Navíc jim sdílená ekonomika může pomoct vydělávat na splácení půjčky.

Auto přináší peníze

Jejich nové auto totiž nemusí jen tak stát bez využití před domem. Funguje to podobně jako oblíbené ubytování přes Airbnb, kdy si lidé půjčují na čas byty ostatních lidí.

Díky službě HoppyCar.cz můžou Michal s Lenkou jednoduše půjčit své auto někomu dalšímu. Stačí dát vědět, kdy auto nepotřebují.

Pak si ho přijde půjčit člověk, který zrovna potřebuje někam zajet a sám vlastní auto nemá. Za jízdu i benzín zaplatí přes aplikaci a Michal s Lenkou tak na autě jednoduše vydělají. Díky tomu si můžou bez obav půjčit na Zonky (www.zonky.cz) klidně na větší auto, které teď s kočárkem potřebují.

Potřebujete lepší auto? Nebo si chcete pořídit takové, které se bude dobře půjčovat, protože ho sami využijete jenom občas? Půjčte si od lidí s férovým úrokem. Mrkněte na Zonky (www.zonky.cz). Nebo napište šéfce služby na lucie.tvaruzkova@zonky.cz. Můžete i zadarmo zavolat na Zonkyho přátelskou linku na čísle 800 449 999 - v pracovní dny od 8 do 20 h, o víkendu od 9 do 18 h. Na Zonky lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem.

Výběr článků

Načítám